Tiilikatto

Yhteystiedot

Tiili on kestävä, perinteinen ja kaunis kattomateriaali. Noin puolet uusistakin omakoti- ja rivitaloista katetaan tiilikatteella. Vuosien varrella tiilikaton pintaan alkaa kerääntymään monenlaista kasvustoa, kuten sammalta, levää ja jäkälää.

Pyydä meiltä tarjous

Tiilikaton pesu ja värillinen pinnoitus

Katto pestään huolellisesti korkeapainepesurilla. Pesun jälkeen katto käsitellään torjunta-aineella. Tillikatto pinnoitetaan kahteen kertaan erittäin laadukkaalla kattopinnoitusaineella. Lopputulos on kuin uusi tiili.


Värillisellä pinnoitusaineella voidaan jatkaa merkittävästi tiilikaton käyttöikää 15–20 vuodella ja siirtää kallista kattoremonttia. Pinnoitukseen on useita eri värivaihtoehtoja.


Tiilikaton pesun ja värillisen pinnoituksen hinta on noin neljännes kattoremontin kustannuksesta. Pinnoituksen yhteydessä tyhjennämme räystäskourut ja vaihdamme rikkinäiset kattotiilet ehjiin. Huolehdimme myös tarvittavista suojaamisista ja teemme loppusiivouksen.


Lue lisää tiilikaton huoltotöistä ja pyydä tarjous! Annamme katollesi lisää elinvuosia ja samalla koko talon ilme kohenee.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti