Laadukkaat maalaus-, rappaus- ja tasoitetyöt Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa

Yhteystiedot

Saneeraus ja Maalaus Rajalainen toteuttaa maalaus-, rappaus- ja tasoitetyöt pitkällä kokemuksella Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa. Saat meiltä tarpeidesi mukaan räätälöidyn, koneellisesti tuotetun kokonaispaketin.


Tarjoamme ratkaisuja yhtä lailla niin sisä- kuin ulkopinnoillekin. Teemme maalauksia, rappauksia ja tasoitetöitä yrityksille, yksityisasiakkaille sekä taloyhtiöille.


Kun tarvitset hankkeellesi kokenutta ammattilaista, valitse Saneeraus ja Maalaus Rajalainen ja pyydä meiltä tarjous. Tavoitat meidät puhelimitse ja sähköpostitse. Voit myös täyttää sivuiltamme löytyvät yhteydenottolomakkeen, ja me palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Kaikki yhteystietomme

Maalaustyöt

Me toteutamme maalaustyöt niin sisä- kuin ulkopinnoillekin. Teemme maalaustöitä yrityksille, yksityisasiakkaille sekä taloyhtiöille.


Hyvin tehty pohjatyö on kaiken perusta laadukkaan maalipinnan luomisessa. Tästä syystä maalaustyöt kannattaakin jättää kokeneen ammattilaisen tehtäväksi. Voit luottaa siihen, että noudatamme maalauksissa erityistä huolellisuutta aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Ammattilaisen tekemänä maalaustöiden lopputulos on taatusti kaunis ja kestävä.


Mikäli et ole täysin varma minkälainen maalipinta kohteeseesi sopii, voit myös hyödyntää ammattilaistemme näkemystä ja antaa meidän auttaa väriyhdistelmien ja kiillon valitsemisessa.

Rappaustyöt

Rappaus on tehokas pinnoitustapa harkko-, tiili- ja betonirakenteille. Sillä voidaan peittää rakennusten alusrakenteiden pieniä epätasaisuuksia. Hyvin tehty rappaus suojaa rakennusta myös säältä ja mekaaniselta kulumiselta, sillä tasainen pinta ei ole yhtä altis rasitukselle.

Lue myös julkisivumaalauksesta

Tasoitetyöt

Tasoitetöillä varmistetaan viimeistelty lopputulos. Samaan tapaan kuin pintojen rappauksella, myös tasoitetöillä varmistetaan valmiin pinnan tasaisuus. Tasoite levitetään alustalle tasoiteruiskulla tai teräslastalla.